چهارشنبه ١٣٩٦/٦/٢٩    EN
 مدیر سیستم
  تجلیل از مقام دو همکار آزاده در محل کار
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1395/06/13
ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

در روز  چهارشنبه 27 مرداد ماه دکتر شاهرخی معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر کاظم زاده رئیس ستاد شاهد و امور ایثار گران در دانشگاه و حجت السلام پور حبیبی به نمایندگی از دفتر مقام معظم رهبر  در دانشگاه با حضور در محل کار محمد خسته دل یوسفی و حبیب الله زنگی آبادی از مقام این دو آزاده سرافراز دانشگاه تجلیل کردند.

در این دیدار آزادگان دانشگاه با بیان خاطرات خود گوشه ای از آلام و سختی های آن دوران را بیان کردند.

گفتنی است محمد خسته دل یوسفی در سن 18سالگی به عنوان پاسدار وظیفه به جبهه اعزام شد و در سا ل 1367در منطقه عملیاتی شلمچه در عملیات تک نیروهای بعثی عراق به اسارت درآمد و به مدت دو سال و نیم در اسارت بود.

این آزاده هم اکنون به عنوان نگهبان خوابگاه 22بهمن در معاونت دانشجویی فرهنگی مشغول به کار است.

حبیب الله زنگی آبادی دیگر آزاده دانشگاه در سن 17 سالگی به عنوان بسیجی راهی جبهه های حق علیه باطل شد و در سال 1367در منطقه  عملیاتی شلمچه در عملیات تک نیروهای عراق به اسارت درآمد و به مدت دو سال و نیم در اسارت بود.

وی هم اکنون به عنوان نگهبان انبار وسایل نقلیه اسقاطی دانشگاه مشغول به کار است.