دوشنبه ١٣٩٦/٨/٢٩    EN
 مدیر سیستم
  جشن بزرگ روز جانباز
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1394/03/05
ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

در این مراسم جانبازان شاغل و بازنشسته مجموعه شهرستان کرمان به همراه خانواده حضور داشتند.

دکتر حق دوست رییس دانشگاه، حجت الاسلام عارفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، سردار حسنی سعدی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و سایر مسئولان دانشگاهی از میهمانان این مراسم جشن بودند.

این جشن همراه  با برنامه های متنوعی از جمله اجرای موسیقی سنتی توسط گروه حافظ، اجرای برنامه طنز و تقلید صدا توسط  آقای شاکری و برگزاری مسابقه برای فرزندان و همسران جانبازان بود.

سخنرانی دکتر عارفی  مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  از دیگر برنامه های این شب به یاد ماندنی بود که وی در رابطه با فضیلت های سه ماه ارزشمند رجب، شعبان و رمضان سخن گفت.

دکتر حقدوست رییس دانشگاه  نیز دیگر سخنران این مراسم بود که از جانبازان و رشادت های آنان در طول دوران دفاع مقدس در این مراسم  سخن گفت.

قدردانی از همسران شهیدان رضا توانا، حسن حسن رضا پور، احمد رئیسی و داوری و همچنین تقدیر از همسران جانبازان متوفی دانشگاه عسکری پور، عباس اسدی و احمد تاج پور پایان بخش این مراسم بود.

همسر شهید توانا(شهید مفقود الاثر ) خانم بدرآبادی

همسر شهید داوری (خانم یزدانی)

همسر شهید رئیسی( خانم کردستانی )

همسر شهید حسن رضا پور(خانم ابراهیمی)